Annonsering på Google (Google Ads)

Uansett hvor stort eller lite budsjett du har, kan du treffe nye kunder med Googles Ads. Vi velger hvor annonsene dine skal vises, angir et budsjett som passer for deg, og enkelt måler annonsenes effekt.

Fordeler med annonsering på Google

 • Treff potensielle kunder i det øyeblikket de søker etter det du har å tilby
 • Annonsen din vises for personer som aktivt søker etter produkter og tjenester du tilbyr. Det er stor sannsynlighet for at disse personene vil utføre et kjøp (eller annen handling).
 • Vi styrer hvor annonsene din skal vises – på hvilke spesifikke nettsteder og i hvilke geografiske områder (fra fylker og byer helt ned til bydelsnivå).
 • Annonsene når ut 

Eksempel: La oss si at du driver en café i Tønsberg. Vi kan angi at annonsene dine kun skal vises for folk som befinner seg i Tønsberg og som søker etter det du tilbyr (eks: lunsj, kaffe, kake, smoothie, café osv). Annonsene dine kan knyttes til kartopplysninger i Google min bedrift slik at det blir enkelt for kunden din å finne veien. I tillegg kan vi også aktivere en ringefunksjon fra annonsene dersom kunden f.eks må booke bord i forkant. 

Kontroll på budsjettet

 •   Med kostnad per klikk betaler du kun når noen klikker på annonsen din, ikke når annonsen vises. 
 •   Du bestemmer selv hvor mye eller lite du vil bruke per måned, og du vil aldri betale mer enn dette budsjettet.
 •   Det er ingen minimumskrav til forbruk.

 
Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer om Google Ads!

 • Vi er veldig godt fornøyde med samarbeidet vi hadde med Norgesdesign i arbeidet med å produsere Brannvesenets julekalender. Norgesdesign gjorde en super jobb både med papir- og nettkalenderen, i hele prosessen fra idéutveksling til ferdig produkt. Norgesdesign har vist engasjement og interesse for prosjektet i hele perioden.

  Eira Kamhaug, for Brannvesenets julekalender,
  Asker og Bærum brannvesen IKS
 • Sikkerhetsledelse AS har samarbeidet med Norgesdesign siden 2013. Vi har i denne perioden gått over til responsiv web og særlig fokusert på søkemotoroptimalisering. Norgesdesign er effektive og gode til å anbefale enkle og kosteffektive løsninger. Resultatet av vårt samarbeid er betydelig økning i antall henvendelser, vi er i ferd med å bygge en merkevare og vår omsetning har økt. En god investering!

  Morten Østerhaug, Daglig leder
  Sikkerhetsledelse AS
 • Norgesdesign har hjulpet oss med alt vi har hatt av reklame i alle år, og skal ha mye av æren for at Sant Gruppen er markedsledende i dag innen selskapsarrangementer og catering. De leverer alltid og ligger hele tiden et hode foran markedets utvikling!

  Thomas Sandum, Daglig leder
  Sant Gruppen AS
 • Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som Norgesdesign gjorde for vårt firma, de var profesjonelle i alle faser av oppdraget og sluttresultatet ble vi veldig godt fornøyde med. Jeg anbefaler gjerne andre å ta kontakt med dem.
  Ståle Johnsen, CEO
  HerbalNor AS
 • Norgesdesign has had many years collaboration with L’Oreal LUX in creating press kits, working with pictures and print. We have been very happy by the professionalism and ability to catch the message on every projects we had to carry together.
  Sophie Rolfsen, PR Manager Norway
  L'Oreal Luxury Products
 • Franzefoss har hatt Norgesdesign som fast byrå gjennom mange år. De er «lette på foten» og forstår hvordan vi tenker. Vår markedsposisjon «tett på» skal gjennomsyre alt vi foretar oss, og Norgesdesign er en nyttig medspiller i den prosessen.
  Tom Nøkleby, Markedssjef
  Franzefoss Gjenvinning AS
 • DIBkunnskap har vært kunde av Norgesdesign gjennom flere år. Vi er godt fornøyde med samarbeidet og kvaliteten på arbeidet de leverer. Særlig setter vi pris på at Norgesdesign jobber tett med kunden og alltid stiller opp når vi trenger det.
  Karina Larsen, Daglig leder
  DIBkunnskap AS
 • Franzefoss Minerals AS og våre datterselskaper er svært stolte og fornøyde eiere av hjemmesiden www.kalk.no. Vi takker Norgesdesign for stor innlevelse og engasjement, vi kunne ikke gjort en bedre analyse og presentasjon av «HVEM vi er og HVA vi står for» selv.
  Hanne Markussen Eek, HR-sjef
  Franzefoss Minerals AS
 • ByTaxi ville være den foretrukne drosjesentralen for nye løyvehavere i Oslo. I den anledning trengte vi en brosjyre som appellerte til søkerne, og som gjenspeilet våre verdier. Norgesdesign leverte i tråd med våre kvalitetskrav, til avtalt tid og ikke minst med en konkurransedyktig pris. Vi ble godt fornøyd med sluttproduktet, og vil benytte oss av Norgesdesign som reklamebyrå også i fremtiden.

  Jarle Kanaris, Daglig leder
  ByTaxi AS